Bik Accountancy & Advies sluit aan bij samenwerkingsverband

Bik Accountancy & Advies gaat de krachten bundelen met Accountantskantoor Van der Plas en Accountantskantoor Van Deventer.

Sinds anderhalf jaar werkt Bik Accountancy & Advies op veel vlakken samen met Accountantskantoor Van der Plas gevestigd in Noordwijk en Accountantskantoor Van Deventer gevestigd in Lisse. Beide kantoren maken onderdeel uit van het samenwerkingsverband NOVENS Accountants.

Dit is een samenwerkingsverband van meerdere accountantskantoren gevestigd in Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Katwijk, Sassenheim en Lisse. “Voor Bik Accountancy & Advies een logische en voorwaartse stap om hierbij aan te sluiten: een stap vooruit in de continuïteit van de dienstverlening aan u, waarbij wij samen sterk(er) staan,” aldus Bik. “Na een ruime periode van samenwerken, zijn wij aan elkaar gewend geraakt en hebben wij ondervonden dat de samenwerking ons goed bevalt. Daarom hebben wij besloten de ondernemingen samen te voegen. De activiteiten worden voortgezet onder Accountantskantoor van der Plas B.V. en Accountantskantoor Van Deventer, waar Robert Bik toetreedt als partner.”

Gerelateerde artikelen