Contact

AccountantWeek is hét platform voor accountants, voor uitwisseling van kennis en contacten binnen een community van vakmensen. Voor leden biedt AccountantWeek:

  • AccountantWeek: actueel nieuws, blogs van experts, tuchtrechtverslagen en interviews.
  • Nieuwsbrief: het laatste nieuws voor accountants, op maandag, woensdag en vrijdag
  • Netwerkbijeenkomsten
  • Masterclasses
  • Accountancy Expo: de grootste vakbeurs voor accountants

AccountantWeek werkt met een team van vaste redacteuren en externe bloggers en columnisten.

Daan Commandeur
Partner Manager
+31 (0)628068433
Kan ik je van dienst zijn met een toelichting of advies? Bel of mail gerust. Ik neem graag de tijd voor je.
Onze redactie
Rene de Monchy
Hoofdredacteur
+31 (0)653361121
Rene de Monchy werkte afgelopen 24 jaar in zowel het bedrijfsleven als voor de overheid(scommunicatie), voornamelijk op financieel-economische en bedrijfsmatige thema's alsook duurzaamheid. Als journalist werkte hij onder meer voor het onderzoeksbureau van Robeco, Cameo Media, presentator en programmamaker voor Finance Television, als interviewer bij BNR nieuwsradio, redacteur bij EenVandaag en als EU-watcher in Brussel. Eerder was hij penningmeester en voorzitter van de NVJ en momenteel is hij penningmeester van de Stichting Jaarprijzen ('Tegel') voor Journalistiek. Daarnaast adviseert hij bedrijven en organisaties op het gebied van media, journalistiek en communicatie.
Jan Bletz
Freelance journalist
Jan Bletz is een ervaren journalist. Hij schrijft vooral over financiën en ICT, naast AccountantWeek onder andere voor Computable, Management Team, MenA en Sprout. Hij was hoofdredacteur van CFO magazine, eYe, Respons! en SecondSight.
Klantenservice

Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice op klantenservice@accountantweek.nl of bel ons op +31 20 899 0963 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 13.00).