Unit4 breidt uit naar Finland

Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 opent een nieuw hoofdkantoor in het Finse Vantaa. Door de directe aanwezigheid in Finland wordt de softwareleverancier een van de weinige bedrijven met een sales- en supportafdeling in alle Scandinavische landen.

Unit4 groeit organisch en door strategische partnerovereenkomsten snel in Zweden, Noorwegen en Denemarken, met Finland als logische volgende stap in die groeistrategie. Matti Pulla, Country Manager voor Unit4, staat aan het hoofd van de Finse operatie.

"Unit4 Business World, dat voorheen bekend stond als Agresso, vond zijn oorsprong in Finland. Onze oplossingen Corporate Consolidation, Property Management en Travel Expensens worden daarnaast al door ongeveer tweeduizend dienstverlenende organisaties in Scandinavië gebruikt, zowel in de private als publieke sector", zegt Martien Merks, Managing Director Benelux bij Unit4."Onze uitbreiding naar Finland is het resultaat van dit succes en zal ons een nog groter marktaandeel geven in de regio, omdat we nu klanten in de vier Scandinavische landen kunnen bedienen."

Tot de Scandinavische klanten behoren tot nu toe onder meer Santander, gemeente Oslo, gemeente Stockholm, Brivada, Bonnier, gemeente Göteborg, HSB GIT, universiteit van Tromsø, Deloitte en de Noorse Vereniging voor Blinden.

Country Manager Matti Pulla werkt al ruim 35 jaar in de internationale en Scandinavische softwaresector en heeft zin in zijn nieuwe uitdaging. "Unit4 bewijst zich al jaren op gebied van innovatie en het leveren van superieure bedrijfsapplicaties. De software ondersteunt organisaties in veranderingen en sluit aan op de behoeften van moderne bedrijven in de dienstverlenende sector en het vastgoedbeheer. Ik kijk uit naar het uitdagen van de Finse ERP-markt en naar het inspelen op kansen in diezelfde markt. "

Gerelateerde artikelen