Problematiek rondom thema’s binnen de HR

Door slimmer en efficiënter te werken kun je veel tijd besparen.

Partnerbijdrage van:

Bij het beheren van HR- en salarisprocessen komt veel kijken, je wil je klanten namelijk een zo goed mogelijke service en dienstverlening aanbieden. Of het nu gaat om salarisadministratie, personeelsbeheer, talentwerving of naleving van de wet- en regelgeving, het beheer van HR- en salarisprocessen vereist dagelijkse uitdagingen.

Tijdrovende taken
Een essentiële stap om je dienstverlening uit te breiden, is het aanpakken van tijdrovende taken. Voor HR- en salarisprofessionals vormt dit een van de belangrijkste uitdagingen: het stroomlijnen van processen om efficiënter te kunnen werken. Dit zijn taken en processen binnen het kantoor die slimmer kunnen, maar ook zeker bij klanten van het kantoor.

Voorbeelden van processen die beter kunnen zijn het verzamelen en verwerking van mutaties, bijhouden van verlof en het toevoegen van een nieuwe medewerker. Door slimmer en efficiënter te werken kun je veel tijd besparen. Tijd die je kunt gebruiken om meer klanten te verlonen of je bestaande klanten te adviseren.

Advies over het aantrekken en behouden van nieuw talent
Het werven en behouden van nieuwe medewerkers is van belang voor het succes van iedere organisatie. In Nederland bestaat een belangrijk deel van het zakelijke landschap uit MKB-ondernemers. Vaak zijn dit kleine organisaties die geen HR-medewerkers hebben en al helemaal geen HR-afdeling. Deze bedrijven lopen juist een enorm risico omdat ze zo kwetsbaar zijn bij het uitvallen of vertrek van personeel. Als accountantskantoor kun je hier met je dienstverlening mooi op inspelen. Zorg ervoor dat de ondernemer kan terugvallen op een team van jouw specialisten met HR as a Service.

Ben jij klaar om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van HR– en salarisadministratie te ontdekken? Bezoek dan de Accountancy Expo op dinsdag 20 juni en neem deel aan de sessie van Marc van Gaal (directeur Loket.nl), de expert op dit gebied. Mis deze kans niet om nieuwe inzichten te krijgen en te netwerken. Meld je vandaag nog aan!

[avg-advertorial slug=”accountancy-expo-2023-secure-your-business”]

Gerelateerde artikelen