Amperse & Goetheer Accountants tekent convenant HT

Het kantoor Amperse & Goetheer Accountants heeft zich aangesloten bij het koepelconvenant horizontaal toezicht van de Belastingdienst en Novak.

Amperse & Goetheer Accountants uit Lewedorp wordt gerund door de accountants Johan Amperse en Marco Goetheer. Het kantoor verzorgt onder andere de administratie en de jaarrekening voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Ook biedt Amperse & Goetheer Accountants bedrijven begeleiding op het gebied van financiën en ondernemersvraagstukken. Voorbeelden daarvan zijn financierings- en subsidieaanvragen, het omzetten van rechtsvormen en het opstellen van ondernemingsplannen.

“Henk Keurhorst, accountmanager van de Belastingdienst, maakte ons attent op de voordelen van horizontaal toezicht”, vertelt Marco Goetheer. “Daarna zochten wij contact met Guus Ham, de directeur van Novak, om te vragen hoe hij tegen horizontaal toezicht aan keek. Mede op basis van dat gesprek besloten wij om ons aan te melden voor horizontaal toezicht. Grote voordelen voor onze klanten zijn het vooroverleg met de Belastingdienst en het feit dat zij minder last hebben van aanvullende boekenonderzoeken. De uitbreiding van horizontaal toezicht met invordering vinden wij ook waardevol. Henk Keurhorst wordt voor horizontaal toezicht onze vaste contactpersoon. Dat is erg prettig, gezien de goede verstandhouding die wij met hem hebben.”

Door deel te nemen aan het convenant horizontaal toezicht krijgen accountantskantoren één aanspreekpunt bij de Belastingdienst, sneller duidelijkheid over de aanslag en minder toezicht in de vorm van controles en vragenbrieven. Kantoren die aangesloten zijn bij Novak kunnen in aanmerking komen voor het convenant. Meer weten? Neem dan contact op Novak (telefoon: 070-3524002, e-mail: novak@novak.nl).

Gerelateerde artikelen