Accountancy Expo 2019: Niet te missen ICT-innovaties

Hoe kun je kwaliteit blijven leveren met een overvolle agenda terwijl je tegelijkertijd aan de slag gaat met nieuwe ICT-applicaties?

Accountants die continu vernieuwen zijn de marktleiders van morgen. Dat is de filosofie van Annelie Snijder (SFAA), winnaar van de Cloud Award 2018 en spreker op Accountancy Expo op 18 juni. Er gaat geen dag voorbij of zij en haar teamleden zijn wel bezig met vernieuwen met de inzet van ICT. “Waarom doe je wat je doet? Kan het beter of efficiënter? Welke processen kunnen we anders insteken, zodat de marges omhoog gaan? Dat zijn de vragen die we continu stellen aan onszelf en aan onze klanten. Soms investeren we een week in een innovatie in onze werkwijze die ons vanaf dan veel tijd bespaart”, aldus Snijder. 

Er gebeurt echter zoveel in de markt dat het bijna niet bij te houden is. Accountancy Expo biedt de oplossing door alle leveranciers en knowhow waarvan de moderne accountant en administrateur op de hoogte moeten zijn op één plek bij elkaar te brengen. 

Vijf redenen waarom je Accountancy Expo niet mag missen:

1. In één dag op de hoogte van de laatste ICT-innovaties
Op Accountancy Expo vind je een grote selectie van de nieuwste en meest toonaangevende innovaties op het gebied van accountancy en IT. Vergelijk de producten van 100 top leveranciers. Er staan een groot aantal primeurs in de showroom van de Accountancy Expo op je te wachten. Klaar om onthuld te worden! Voor praktisch advies en inspiratie kun je terecht bij vakmensen die je handvatten aanreiken voor een nog betere digitale bedrijfsvoering.

2. Topsprekers
Behalve pitches van topleveranciers, zijn er op Accountancy Expo veel inspiratiesessies. Een greep uit de sprekerstal: De Omdenkers laten zien hoe je in mogelijkheden kan denken in plaats van in problemen. Hacker Edwin van Andel leert je hoe je binnen enkele seconden ook een gat kan slaan in jouw IT-beveiliging. Johan Daams, CEO Crowe Foederer, deelt hoe hij data-analyse succesvol inzet bij al zijn klanten. En Hidde-Jan Lemstra van RoboValley neemt je mee in de wereld van Robotics, AI, Big Data, Internet of Things en Blockchain. 

[avg-advertorial slug=”kom-naar-de-accountancy-expo-op-16-juni-2020″] 
3. Gericht netwerken
Een dag tech leveranciers en 1200 vakgenoten ontmoeten? Dat kan op Accountancy Expo. Op deze dag presenteren 100 softwareleveranciers de nieuwste oplossingen en innovaties voor de accountancy. Waar wil je meer uitleg over? Welke oplossing trekt jouw aandacht? Accountancy Expo 2019 maakt gebruik van de Netwerkapp. Met deze app kun je als bezoeker heel gericht netwerken en afspraken inplannen voor, tijdens en na het event. Daarnaast vind je het programma en de plattegrond in de app.

4. Unieke financieringsstraat
Uit recent onderzoek blijkt dat met name het kleinere MKB moeite heeft met aantrekken van passende financiering. Maar wat ook blijkt is dat financiers soms concluderen dat accountants meer over dit onderwerp zouden moeten weten. Tijdens Accountancy Expo 2019 kunnen accountants hun kennis over het financieringslandschap een flinke boost geven door de unieke financieringsstraat te bezoeken. Laat je bijpraten door tenminste 12 innovatieve partijen over mogelijke oplossingen. 

5. Briljante afsluiter
Ook humor mag niet ontbreken. Vorig jaar sloot cabaretier en TV-persoonlijkheid Arjen Lubach de dag af, dit jaar is de eer aan het hilarische duo Rob Urgert en Joep van Deudekom. 'Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?' is een quiz waarbij Rob en Joep gekeken hebben naar de wetenschap achter succes. Wat bepaalt dat iemand succesvol kan worden? Ze stellen het publiek vragen die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes middels humoristische foto's, filmpjes en experimenten. Humor met inhoud op niveau! En gegarandeerd 100% tjakka vrij! 

Je bent erbij, toch?
Op 18 juni is het zover: om 11:00 gaat het ICT innovatie-event van het jaar voor accountants van start. Wacht niet langer en schrijf je hier gratis in met code ADV2019: https://www.accountancyexpo.nl/registratie/

Gerelateerde artikelen