Rijkse Accountants & Adviseurs ondersteunt Zeeuwse PioniersPrijs

De Zeeuwse PioniersPrijs zal de komende jaren worden ondersteund door Rijkse, het Zeeuwse accountants- en adviseurskantoor met zeven vestigingen in Zuidwest-Nederland.

Deze jaarlijkse prijs is vijf jaar geleden door De Zeeuwse Connectie in het leven geroepen om meer aandacht en steun te geven aan initiatieven die Zeeland positief op de kaart zetten. De winnaar krijgt €5.000 prijzengeld, naast een kunstwerk en media-aandacht. Rijkse is hoofdsponsor, samen met de Zeeuwse Rabobanken. De prijs wordt ook ondersteund door de provincie Zeeland en wordt dit jaar in november uitgereikt.

Hans Rijkse, van Rijkse Accountants & Adviseurs vindt het belangrijk dat zijn bedrijf de Zeeuwse PioniersPrijs ondersteunt en had eigenlijk niet veel bedenktijd nodig:  “Rijkse Accountants & Adviseurs wil bijdragen aan de Zeeuwse samenleving. Daarom helpen we meerdere maatschappelijke doelen, de Zeeuwse Connectie past perfect in dit kader. Daarnaast biedt het netwerk een geweldige kans om in contact te treden met relaties en potentiële werknemers.”

Een kandidaat aanmelden voor de Zeeuwse PioniersPrijs kan dit jaar nog tot 10 november via www.zeeuwsepioniersprijs.nl. De vijf genomineerden of finalisten worden maandag 13 november bekendgemaakt en vanaf dat moment kan ook het publiek zijn of haar stem uitbrengen. Dit jaar zal de prijs worden uitgereikt op 25 november, tijdens een feestelijke bijeenkomst van de Zeeuwse Connectie, in Middelburg.

Gerelateerde artikelen