Onbeperkt abonnement bij het nieuwe Client Online

Client Online, het accountancy klantenportaal van PinkWeb, is volledig vernieuwd en heeft een nieuw design en een nieuwe gebruikerservaring. Het nieuwe Client Online wordt aangeboden in drie nieuwe abonnementsvormen, met een vast all-in tarief per cliënt.

Design

Het platform heeft een compleet nieuwe intuïtieve look & feel gekregen. Het nieuwe Client Online is responsive, wat betekent dat de weergave geoptimaliseerd wordt bij gebruik op pc’s, tablets en smartphones. Client Online is nog beeldender geworden en voelt daardoor nog persoonlijker aan. Het is nu nog meer het persoonlijke online visitekaartje van het accountantskantoor.

Onbeperkt abonnement

Alle gebruikers hebben voortaan alle functionaliteit binnen het portaal onbeperkt tot hun beschikking in het nieuwe Client Online Professional abonnement. Hoe meer functionaliteit een kantoor inzet, hoe groter het positieve effect is op de relatie met de cliënt en de bereikte efficiencywinst. De modules zijn los al waardevol, maar gecombineerd zijn ze nog krachtiger en bieden ze accountant en cliënt nog meer waarde.

Propositie

“Veel accountantskantoren zijn bezig met het ontwikkelen van nieuwe proposities naar hun cliënten toe. De tijd dat door accountants elk kwartiertje werd geschreven en ook werd betaald door de cliënt, is voorbij.” aldus directeur Jelmer Nieuwenweg. “Cliënten van accountants willen weten waar ze aan toe zijn. Het nieuwe all-in abonnement op Client Online helpt daarbij. Eén helder en voorspelbaar tarief is voor accountants makkelijk te verwerken in nieuwe fixed price aanbiedingen.”
 
Drie abonnementen

PinkWeb biedt vanaf vandaag de volgende drie abonnementen aan:
• Professional: de volle kracht van het hele portaal voor efficiency en het optimaal online begeleiden van de cliënt, met onbeperkt gebruik van alle modules;
   
• Enterprise: het Professional-abonnement met premium servicelevels;
    
• Basic: efficiency met een online dossier en onbeperkt online accorderen. Voor kantoren die klein willen starten.

 

Gerelateerde artikelen