NBA Open Podium Accounttech: pitches bekend

Op 13 juni organiseert de NBA Kennisgroep Accounttech een Open Podium voor innovatieve tech-initiatieven in de accountantssector. Negen organisaties mogen pitchen op het NBA Open Podium event.

De negen organisaties zijn gekozen uit 25 inzendingen.

Het programma van 13 juni ziet er als volgt uit:

15.30 – 16.00 uur: ontvangst met koffie/thee, etc.
16.00 – 17.00 uur: pitches en feedback forumleden van de meest aansprekende inzendingen
Open Podium
17.00 – 18.15 uur: crowdsourced feedback op inzendingen Open Podium, inclusief energizers

Aanmelden kan hier.
 

Een overzicht van de organisaties die pitchen:



Organisatie / Omschrijving van de inzending

Giant Leap Solutions

Een online selfservice Assurance platform dat accountants en auditors in staat stelt de volgende stap te zetten op weg naar de digitale audit. Less Audit. More Assurance.
https://www.1giantleap.nl

Bizcuit

One stop shop waarin ondernemers in één app hun zaken (factureren, betalen, scannen, bankrekeningen, documentmanagement) kunnen regelen.
https://www.youtube.com/watch?v=cd05QvTQxfg

Crowe Foederer

Een geautomatiseerd en geïntegreerd platform dat is in staat is om databestanden te importeren van relaties en hiermee een (volledig) data gedreven dienstverlening aan te kunnen bieden. Zowel voor audit, samenstel als (fiscale en HR) adviesdiensten.

Invers | Fintech Enabler

Een volledig financieel en sociaal profiel (liquiditeit, solvabiliteit, identiteit, verzekeringen, contracten, kredietwaardigheid, abonnementen, auto tot de kleur van je onderbroek…) m.b.v. banktransacties analyse (PSD2).
https://www.invers.nl

Klippa

Met de oplossingen van Klippa wordt het digitaliseren, autoriseren en verwerken van documenten kinderspel, waardoor je tijd overhoudt voor het laten groeien van jouw business en die van je klanten.
https://www.klippa.com/docs/klippa@openpodium

Omniboost

Omniboost helpt hotels, restaurants en andere hospitality-organisaties om hun boekhouding te automatiseren. Dat doet Omniboost door slimme koppelingen tot stand te brengen tussen accountancyoplossingen en PMS (Property Management System) of POS-systemen (Point Of Sale).
https://www.youtube.com/watch?v=bBIXj0tZ4F0 https://vimeo.com/236437046

RGS-wonen

RGS-wonen is een initiatief van Skarp sector intelligence BV. Onze bedrijfsdoelstelling is om alle woningcorporaties te laten profiteren van het RGS. Het idee voor RGS-wonen komt voort uit de ambitie om het Referentie Grootboek Schema tot een succes te maken. Voor ons zijn de voordelen zo evident dat we iedereen willen overtuigen om gebruik te maken van het RGS in de financiële administratie. Of dit nu in het hart is of via een mapping, gebruik van het RGS biedt een breed spectrum aan voordelen. Van datakwaliteit tot efficiëntie en van snelheid tot transparantie.
www.skarp.nl en www.rgs-wonen.nl

SelfBilling

SelfBilling.com biedt slimme facturatieprocessen om toegevoegde waarde en structuur te leveren in het financiële proces. SelfBilling.com draait het proces om, de opdrachtgever en niet de leverancier neemt het initiatief in het opstellen van de factuur.
https://www.selfbilling.com/

Topicus

De accountant helpen voorkomen dat een ondernemer bij de Bijzonder Beheer-afdeling van de bank komt, dankzij een blockchain-toepassing die monitoring van financieringsconvenanten mogelijk maakt.
https://fyndoo.com/nl/nieuws/pitch-minder-snel-naar-bijzonder-beheer-dankzijblockchain

 

Gerelateerde artikelen