Jaspar Roos presenteert releases en primeurs op Accountancy Expo

Chief Inspiration Officer Jaspar Roos zal op Accountancy Expo 2019 de talloze innovaties en nieuwe releases presenteren die op deze dag onthuld worden.

[avg-advertorial slug=”kom-naar-de-accountancy-expo-op-16-juni-2020″]

Jaspar heeft een leven lang bedrijven en initiatieven opgezet, opgeschaald en verkocht. Een kleine greep uit zijn werkzaamheden: Van het lanceren van een online kunsthandel tot het ontwikkelen van financiële instrumenten voor sociaal ondernemerschap, van het bedenken van de eerste smart watch tot het doceren op een design MBA in Mexico, het opzetten van de grootste scriptiecompetitie ter wereld of het ontwikkelen van een beroemde app voor het niet appen tijdens het rijden.  

Jaspar zijn hart stroomt over van de verhalen, ideeën en inspiratie. Niet voor niets is zijn werktitel al ruim tien jaar Chief Inspiration Officer. Eerst had hij die rol bij ABN AMRO Bank, later bij de vele bedrijven die hij heeft opgezet en geleid. Nu heeft hij een adviesorganisatie, Limpid & Co.

Opgeleid als informaticus en bankier, later bekend geworden als schrijver, docent en ondernemer, heeft Jaspar de afgelopen tien jaar op vrijwel alle grote podia ter wereld gestaan om bedrijven en vooral mensen te inspireren om aan de slag te gaan met innovatie.

Op Accountancy Expo 2019 – dat plaatsvindt op 18 juni in de autotron in Rosmalen – zal Jaspar de vele primeurs en updates presenteren van alle toonaangevende softwareleveranciers die op deze dag aanwezig zijn. Meldt u nu gratis aan met code ADV2019

Gerelateerde artikelen