Kies voor vrijheid en zekerheid

Wat komt u tegen op uw ontdekkingsreis op deze bijzondere editie van de Accountancy Expo? Ontdek samen met Het Loonloket hoe u ons kunt inzetten als onzichtbaar verlengstuk van uw organisatie.

Partnerbijdrage van: 

Als u kiest voor Het Loonloket, kiest u voor vrijheid en zekerheid.

In de praktijk ontwikkelen de salarisapplicaties zich in een snel tempo. Steeds meer pro-cessen worden automatisch, maar kunnen uw medewerkers dit ook vertalen naar de praktijk? En heeft u voldoende capaciteit om uitval van salarisadministrateurs op te vangen? Ontdek dan samen met ons hoe u efficiënt zelf kunt verlonen. Samen kunnen wij bekijken hoe wij u kunnen helpen om de applicatie en de processen efficiënter in te richten. De ervaring leert dat kantoren minimaal 30% efficiënter kunnen werken. Dit betekent dat u ruim-te over heeft en die ruimte helpen wij weer op te vullen met nieuwe klanten of onze meer HR advies met de slimme HR-scan.

Overweegt u om de salarisadministratie (of een deel hiervan) zorgeloos uit te besteden? Veel kantoren lopen er tegen aan dat de salarisadministratie iets is wat er bij hangt. Door de vele wijzigingen in de regelgeving, is de salarisadministratie ingewikkeld geworden. Als salarisadministrateur kunt u het niet snel goed doen, maar wel fout. Heeft u een salarisadministrateur in dienst en bent u bij uitval kwetsbaar? Laat ons dan het onzichtbare verlengstuk zijn van uw organisatie. Wij zorgen ervoor dat u van alles op de hoogte bent én blijft over wat er speelt bij uw klanten. U bepaalt zelf de mate van dienstverlening die bij uw or-ganisatie past. Dat is pas vrijheid en zekerheid.

Wilt u zich onderscheiden en meer omzet halen uit HR-advies? Maak dan gebruik van de slimme HR-scan. Veel kantoren vinden het lastig om de HR-dienstverlening bij de klant weg te zetten. Met de slimme HR-scan wordt dat eenvoudig. U laat de werkgever eenvoudig de vragen online beantwoorden en de werkgever en u ontvangen na het invullen direct het adviesrapport. U kunt de klant meteen adviseren over de onderdelen waar de klant behoefte aan heeft. Heeft u op onderdelen zelf de kennis of expertise niet in huis? Dan schakelt u toch gewoon ons in! Ontbreekt het u of uw collega’s aan commerciële skills? Schrijf u dan in voor de workshop: klantgericht HR-advies voor salarisadministrateurs. Met de slimme HR-scan kunt u zich onderscheiden en vergroot u eenvoudig de klantwaarde en klanttevredenheid. Het mooiste van alles is dat u en uw werkgevers kosteloos gebruik kunnen maken van de scan en het adviesrapport.  

Bent u op uw ontdekkingstocht enthousiast geworden over de mogelijkheden van Het Loonloket? Neem een kijkje op onze website www.hetloonloket.nl of bel 085 273 32 54. Vergeet ook niet om op de Accountancy Expo onze prijsvraag in te vullen. Raad het juiste nettoloon en win een ballonvaart!

[avg-advertorial slug=”ontmoet-de-it-partners-|-accountancy-expo”] 

Gerelateerde artikelen