Flynth maakt online lessen voor mbo over accountancy

Het mkb-kantoor is ambassadeur geworden van Stichting Guruz.

Accountantskantoor Flynth wordt ambassadeur van Stichting Guruz, een non-profit stichting voor het verkleinen van het kennisgat tussen mbo-onderwijs en de arbeidsmarkt. Flynth gaat in de nieuwe rol een aantal online colleges makenvoor meer dan zestig mbo-scholen. In de colleges laat Flynth zien hoe het eraan toegaat in de accountantspraktijk, zodat studenten na het mbo kiezen voor een leer- en werktraject bij Flynth.  

  • Flynth werkt met Stichting Guruz aan het verkleinen van het gat tussen mbo en arbeidsmarkt
  • In deze nieuwe rol wil Flynth mbo'ers aantrekken voor een opleidingstraject in de accountancy
  • Het kantoor wil met dit initiatief de conventionele hbo/wo-route naar het vak doorbreken

“Zoals al jaren bekend blijven studentenaantallen terug lopen. Daarom vindt Flynth het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het enthousiasmeren van talenten voor ons vak en de sector”, zegt Ingrid van Gelder, Manager Recruitment bij Flynth. “Of je nu werkt als accountant, salarisadministrateur, fiscalist of adviseur.”

(tekst loop door onder het blok)

Als toonaangevende bron voor accountantnieuws, strategieën en inzichten in finance en accountancy, helpt accountantweek.nl accountants, controllers en hoger financieel management om voorop te blijven lopen. Schrijf u daarom nu in voor de heldere, korte en makkelijk leesbare nieuwsbrief van Accountantweek voor een overzicht van al het relevante nieuws, alle unieke en inspirerende (netwerk)evenementen en belangrijkste meningen of volg ons op Linkedin.

“Daarnaast dragen we graag bij aan het onderwijs in Nederland, waar het imago van het mbo nog veel te winnen heeft ondanks de cruciale rol voor het mkb en de Nederlandse economie.”

Flynth is op zoek naar talenten die beschikken over de juiste competenties én de drive hebben om bij Flynth een opleidingstraject aan te gaan. “We streven ernaar om de conventionele hbo/ wo route te doorbreken en elk talent een eerlijke kans te geven”, aldus Ingrid van Gelder.

Non-profit stichting Guruz wil als “missing link” het Nederlandse mbo onderwijs naar een hoger niveau tillen en het bedrijfsleven helpen met hun employer branding in het mbo. 

 

Gerelateerde artikelen