Drie Accounttech-innovators ook op Accountancy Expo

Het forum van het NBA Open Podium Accounttech heeft negen van de 25 inzendingen geselecteerd.

Deze geselecteerde innovators mogen pitchen op het NBA Open Podium evenement. Het event vindt donderdag 13 juni plaats. De NBA meldt dat er nog enkele plaatsen beschikbaar zijn om de pitches op 13 juni bij te wonen. Geïnteresseerden kunnen zich online aanmelden.

De negen inzendingen die mogen pitchen zijn: Giant Leap Solutions, Bizcuit, Crowe Foederer, Fintech Enabler van Invers, Klippa, Omniboost, RGS-wonen van Skarp, SelfBilling en Topicus. Van deze negen innovatieve partijen zijn er ook drie aanwezig op Accountancy Expo, het gratis ICT-innovatie-event voor de accountant. Ook hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar. Alle accountants zijn welkom (schrijf je hier gratis in met code ADV2019).

De innovators die op Accountancy Expo spreken zijn: 

Johan Daams – Data gedreven Accountancy in de praktijk
Johan Daams Crowe is een praktijkvoorbeeld van hoe data science ingezet kan worden op multidisciplinaire dienstverlening. De unieke positie van de accountant is met data-analyse te verreiken tot trusted advisor. De weg om de rol van Accountancy naar de toekomst te beschermen als dé bedrijfsadviseur voor ondernemingen. Ook behandelt Johan Daams hoe je, je kantoor meekrijgt in het transformeren. Tijdens de masterclass worden oplossingen getoond die starten waar de huidige dashboards met standaard KPI’s stoppen.

BIZCUIT
De Bizcuit (‘biz kit’) app biedt een one-stop shop waarin ondernemers hun zaken kunnen regelen. Zaken zoals factureren, facturen betalen, bonnen scannen, documenten managen en bankrekeningen inzien. De boekhouding is automatisch op orde in een gekoppeld boekhoudpakket. Bizcuit is een open platform waarop eigen diensten en diensten van derden worden aangeboden. De geïntegreerde innovatieve betaaldiensten maken de oplossing uniek. Vooruitlopend op PSD2 is er al sinds 2017 een werkende oplossing. Met de komst van PSD2 zullen er veel extra mogelijkheden beschikbaar komen. Denk aan makkelijk salarissen en belastingen betalen, cash flow prognoses en cash management. Allemaal in 1 app die de ondernemer centraal stelt om maximaal te kunnen ondernemen.

Fyndoo, powered by Topicus
De meeste zakelijke successen beginnen met een droom, een wens, of een ambitie. Veel van deze dromen vervagen, maar er zijn ook ondernemers die zich vol overgave storten op het realiseren van hun dromen. Toegang tot zakelijke kredietverlening is daarbij essentieel, maar tegelijkertijd een obstakel voor veel ondernemers. Fyndoo helpt deze obstakels te overwinnen. Fyndoo is een connected platform voor zakelijke financiering. Fyndoo maakt groei mogelijk. Met Fyndoo Advise analyseer je de historische cijfers van een onderneming. Daarnaast maak je eenvoudig een prognose, waarin je verschillende financiële scenario’s kunt uitwerken. Met de financieringsaanvraag-module kun je eenvoudig digitaal financieringen aanvragen bij meer dan twintig verschillende geldverstrekkers. Ook voor het berekenen van een rating en het maken van een bedrijfswaardering gebruik je Fyndoo Advise.

Accountancy Expo 2019 | Innovaties, releases, primeurs
Voor Accountancy Expo hebben wij voor jou een selectie gemaakt van de nieuwste en meest toonaangevende innovaties van accountancy en IT. Je wordt samen met meer dan 1219 collega's geïnformeerd over de nieuwste releases van software, tools en platforms. Vergelijk de producten van meer dan 97 top leveranciers. Er staan een groot aantal primeurs in de showroom van de Accountancy Expo op je te wachten. Klaar om onthuld te worden!

[avg-advertorial slug=”kom-naar-accountancy-expo-2020″] 
 

Gerelateerde artikelen