Claranet zet grootste mobiele escaperoom van Europa op Accountancy Expo

Accountants gaan proberen te ontsnappen binnen de tijd tijdens deze unieke escaperoom ervaring.

Claranet is exposant op Accountancy Expo 2023

[avg-advertorial slug=”laatste-kans-schrijf-je-in-voor-accountancy-expo-op-20-juni-2023″] 

Op dinsdag 20 juni aanstaande wordt de Accountancy Expo georganiseerd met als thema ‘Secure your business’. Ook tijdens deze 9e editie is Claranet een van de exposanten met haar Cyber Security Portfolio op de beursvloer. “Dit jaar zal niemand om Claranet heen kunnen”, volgens Product Manager Henk Liebeek. “We hebben echt letterlijk en figuurlijk de allergrootste stand op de beurs, zo groot dat hij binnen niet past en buiten voor de deur staat!” 

In een paar jaar tijd is Accountancy Expo uitgegroeid tot hét innovatie-evenement voor accountants. Het concept is in 2013 geïnitieerd om te breken met de traditionele beurzen en congressen. Of je nu op zoek bent naar concrete handvatten, inspiratie voor de toekomst of meer wilt weten over de profilering van je kantoor; op dit beursevenement komt het voor jou als accountant op bijzondere wijze samen! Dit jaar staat het thema ‘Secure your business’ centraal, waarbij de meest actuele ontwikkelingen rondom het veiligstellen van het kantoor aan bod komen. 

Neus in de boter 
“Dit jaar vallen we echt letterlijk met onze neus in de boter, en de bezoekers ook”, volgens Henk Liebeek. “Het thema ‘secure your business’ is ons op het lijf geschreven. Naast ons traditionele IT-portfolio waar al een fraai aantal accountancykantoren gebruik van maakt, hebben we een sterke focus op cyber security. Sterker nog, we hebben vorig jaar een speciale business unit Claranet Cyber Security Nederland opgericht met een bundeling van een enorm breed portfolio aan securitydiensten dat we al jarenlang wereldwijd leveren. Niet alleen technische maatregelen als Firewalls en Antivirus, maar ook diensten als 24×7 Security Monitoring met onze SOC / SIEM-dienstverlening én Security Awareness trainingen.” 

10.000 pentestdagen per jaar 
Claranet zet ook de eigen internationale collega’s in, in de strijd tegen cybercriminelen. “We hebben een wereldwijd netwerk aan kennis en ervaring. We doen bijvoorbeeld meer dan 10.000 pentestdagen per jaar, wereldwijd. Dat zijn collega’s vanuit geheel Europa, Verenigde Staten en India die een uiteenlopende reeks aan organisaties pentesten. Dat zijn ook dezelfde collega’s die onze trainingen verzorgen op onder andere de befaamde Black Hat-conventies en zowel in-house als online securitytrainingen kunnen geven, zoals de basistraining Hacking 101 of de meer geavanceerde training DevSecOps.” 

Mobiele Cyber Security Escaperoom 
Op de Accountancy Expo staat Claranet niet alleen op de beursvloer als exposant, maar verzorgen wij ook de Mobiele Cyber Security Escaperoom. “Met 10.500 Kilo, bijna 4 meter hoog en breed en 11 meter lengte hebben we het hier over de grootste Mobiele Escaperoom van Europa. Te groot om op de beursvloer te zetten, dus staat hij voor de deur van de Midden Nederland Hallen in Barneveld. We bieden de bezoekers een unieke escaperoom ervaring op het gebied van cyber security door samen met 7 andere bezoekers te proberen te ontsnappen binnen de tijd. Uniek in zijn soort!” 

Ga jij die uitdaging aan? Meld je dan aan op stand 8!

Gerelateerde artikelen