Inzichten en ervaringen tijdens Accountancy Expo Webinar

Op 23 juni organiseert Accountancy Expo een gratis online Accountancy Webinar netwerk.

Het Webinar vindt plaats op 23 juni, de datum dat Accountancy Expo oorspronkelijk plaats zou vinden. Dit evenement is verplaatst vanwege corona naar 27 oktober. Wij vinden het  belangrijk om in ook deze vreemde tijden de accountancy community bij elkaar te brengen om inzichten/ervaringen te delen en inspiratie op te doen.

Het programma

15.00 – Aftrap met econoom Menno Middeldorp. 

Menno Middeldorp, Hoofdeconoom, directeur Kennisontwikkeling Rabobank, heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van economie en financiële markten. Hij zal met de laatste cijfers van de Nederlandse economie komen en verschillende branches daarin uitlichten. 

15.35 – Subsessies 

Na de plenaire sessie verdelen wij de deelnemers in groepjes van ongeveer 10-12 mensen.  Een soort online ronde tafel waar ervaringen, strategieën en ideeën met elkaar kunnen worden gedeeld. Wat is de impact van corona op werkzaamheden? Wat zijn veel voorkomende problemen bij klanten? Hoe gaat het met thuiswerken, straks en in de toekomst? Hoe zal de accountancy geraakt worden door de recessie na corona? En zijn kantoren klaar voor de controle op noodregelingen, zoals NOW1 en NOW2?

16.20 – Geïntegreerde oplossingen voor factuur financiering

AREX is een ambitieus datagedreven FinTech-bedrijf dat het MKB een innovatieve manier biedt om facturen te verkopen. Dankzij automatisering kan een MKB al op dezelfde dag een contante betaling ontvangen van verkochte facturen. AREX biedt een gebruiksvriendelijke, kosteneffectieve service, die is geïntegreerd met boekhoudsystemen, waardoor het werk van MKB's en accountants wordt vergemakkelijkt.

Meld u hier gratis aan voor het Accountany Expo Webinar op 23 juni

Gerelateerde artikelen