Accountancy Expo verzet naar 22 juni 2021

Door de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus wordt Accountancy Expo 2020 verplaatst naar 22 juni volgend jaar.

Organisator AccountantWeek heeft dit in overleg met de partners besloten. Accountancy Expo zou eigenlijk plaats vinden op dinsdag 27 oktober 2020. Dit wordt nu 22 juni 2021.

Vorige week maandag was de persconferentie van het kabinet waarin een aantal verscherpingen van de maatregelen werd aangekondigd. De belangrijkste oproepen waren:
– Werk thuis tenzij het echt niet anders kan;
– Vermijd drukte;
– Groepsgrootte worden zoveel mogelijk beperkt;
– Probeer reizen zoveel mogelijk te beperken. 

“Afgelopen week hebben we uitvoerig contact gehad met onze partners en ook met bezoekers van de Expo”, zegt Community Manager Anna-Bo Bouwens. “Uit de gesprekken die we gevoerd hebben en de onzekerheid over wat er na 20 oktober gaat gebeuren, is het onzeker dat we een veilige en succesvolle beurs kunnen organiseren. Vandaar ons besluit om het evenement uit te stellen tot juni volgend jaar.”

Op Accountancy Expo draait het primair om kennis en persoonlijke contacten: bijpraten met bestaande relaties, kennis uitwisselen en waardevolle nieuwe contacten opdoen. Het voornemen is om op 22 juni 2021 een fantastisch evenement neer te zetten voor accountants en alle belangrijke partners op het gebied van software en aanverwante diensten.

Het thema van Accountancy Expo 2021 is de ontdekkingsreis. De afgelopen periode is het digitale ontdekken op veel aspecten versneld, maar er liggen nog vele kansen onbenut. Op Accountancy Expo kun je deze ontdekkingsreis doorzetten met een ruim aantal aan verschillende oplossingen en diensten en een verscheidenheid in masterclasses. Ontdek de nieuwste software en de beste tools voor jouw bedrijf. Bezoek interessante sessies van ondernemers op de beursvloer van de Expo. Leer en laat je inspireren door vakmensen die je de weg wijzen naar een optimale bedrijfsvoering. Groei met kennis vanuit presentaties en masterclasses van interessante sprekers en van ervaringen van collega kantoren en interessante sprekers.

Als je al bent ingeschreven voor Accountancy Expo, noteer de nieuwe datum 22 juni 2021 dan in jouw agenda. Mocht je nog niet ingeschreven zijn, kun je dat hier doen. Wij zien jullie allemaal graag in juni volgend jaar in de Expo in Houten. 

Gerelateerde artikelen