Accountancy Expo 2022 in het teken van ‘Fit for the Future’

Op 21 juni vindt Accountancy Expo 2022 plaats in Expo Houten. Ontdek alle nieuwe tools, innovaties en systemen en wissel kennis uit met exposanten en andere vakgenoten. Bovendien leer je van interessante sprekers tijdens masterclasses en ontdek je de allernieuwste innovaties tijdens partnersessies.

Hoe zorg je dat je als accountant in topconditie bent voor toekomstige uitdagingen? Door Fit for the Future te blijven en je vandaag nog aan te melden voor Accountancy Expo 2022. De ICT & innovatiebeurs is al jaren hét event waar je als accountant alles hoort en ziet over de laatste trends en ontwikkelingen die voor jou relevant zijn.

Accountancy is topsport en net zoals in sport worden (technische) skills steeds belangrijker om mee te komen in het vak.  Op Accountancy Expo vind je daarom een topselectie van oplossingen, productpresentaties en masterclasses met thema’s als cash– en creditmanagement, reporting, RPA, blockchain, A.I., leiderschap, compliance, security, talent management.

Het event is een uitstekende aanvulling op je PE-portfolio door het gevarieerde programma en de interessante sprekers. Hoe heeft bijvoorbeeld de voormalig CFO van Ajax bijna 20 jaar het vak beleefd? Hoe ga je veilig om met al je gegevens? Wat is de toekomst van ons geld? Samen met jou zoeken we naar de antwoorden op al deze vragen. Dit doen we samen met de volgende experts die tijdens de expo aan het woord zullen zijn.

Jeroen Slop
Lid RvC | KNVB (voormalig CFO van Ajax)

De geboren Amsterdammer rondde zijn studie Economische Wetenschappen en Accountancy (postdoctoraal) af en werkte van 1987 tot 1992 als RA bij Ernst & Young. Na verschillende functies in de oliewereld keerde hij in 1998 terug naar zijn geboortestad en trad in dienst als financieel directeur van Ajax. Naast die financiële portefeuille had hij – tijdelijk – ook de verantwoordelijkheid over de meer de afdelingen wedstrijdzaken, veiligheid, supporterszaken en IT. De beursgang van Ajax en overleg met UEFA over allerlei zaken behoorden ook tot het portfolio van Slop.

Sinds 1 juli 2019 is Slop, na ruim 20 jaar in dienst te zijn geweest van Ajax, toegetreden tot de Raad van Commissarissen van de KNVB. Graag vertelt Slop meer over de ins en outs van het runnen van een voetbalclub, de relatie met de minister van Justitie en Veiligheid, spaghetti eten met Fabio Capello en nog veel meer. Laat je inspireren en kom vragen stellen aan de man die zijn sporen heeft verdiend in de voetbalwereld.

Mary-Jo de Leeuw
Cyber Security & Techexpert

Sinds jongs af aan probeert Mary-Jo, met veel succes, de wereld digitaal veiliger te krijgen. Eind 2020 werd zij voor de derde keer op rij uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke vrouwen in Nederland in de categorie Tech Top 100. Daarnaast heeft ze meer dan 20 internationale vermeldingen op haar naam staan, richtte ze in 2013 Internet of Toys op, is ze medeoprichter van de internationale organisatie Women in Cyber Security Foundation en nog veel en veel meer.

Dagelijks richt Mary-Jo zich op Cyber Security en neemt ze je mee in de wijze waarop dit relevant is voor ons als accountants. Had je bijvoorbeeld gedacht dat het gebruiken van je eigen naam op Marktplaats al een potentieel ‘gevaar’ kan zijn? Of dacht je dat speelgoedpoppen verbonden met het internet compleet veilig zijn? De Leeuw vertelt jouw in haar interactieve sessie alle ins en outs van Cyber Security, en nodigt je van harte uit om je te laten inspireren en om vragen te stellen.

Maarten de Borst & Marijn Romme
Blockchain Experts

Maarten en Marijn verdiepen zich in de toekomst van geld en de mogelijkheden van digitalisering. Zij zijn auteur van het bij Noordhoff verschenen boek Bouwen aan Digitaal Vertrouwen: De kracht van cryptocurrencies en blockchaintechnologie. Beiden zijn ontwikkelaar en docent Blockchain Fundamentals bij LOI Hogeschool en docent De Toekomst van Geld bij NBA opleidingen. Onder de naam NUMBERS voeren zij uiteenlopende adviesopdrachten uit in het digitale bedrijfslandschap. Ook verzorgen zij workshops voor professionals in met name accounting, economie en recht. Bij Maarten en Marijn kunt u dus terecht met al uw vragen over blockchain.

Meld je nu aan en schrijf je in!

Gerelateerde artikelen