5 financiële start-ups genomineerd voor innovatie awards

Accenture heeft de 40 finalisten van de Accenture Innovation Awards 2018 bekendgemaakt. De awards van de jaarlijkse innovatiewedstrijd voor start-ups worden dit jaar uitgereikt in acht categorieën, waaronder Financiën.

Met de Accenture Innovation Awards biedt Accenture beginnende ondernemers, die zich richten op de Nederlandse markt, een podium voor hun innovatieve producten en oplossingen, en een netwerk om deze verder uit te rollen. De finalisten krijgen op vrijdag 2 november 2018 de kans hun concept te presenteren aan een jury, investeerders en accelerators. Diezelfde dag vindt ook de uitreiking van de awards plaats.

Dit zijn de finalisten van de Accenture Innovation Awards 2018 in de categorie Financiën

Agri-wallet: Een blockchainplatform dat kleinschalige boeren leen- en spaarmogelijkheden biedt voor specifieke doeleinden die de landbouwproductie stimuleren.

Attrace: Een gedecentraliseerd affiliate-marketingplatform dat  een blockchain bevat om elke advertentie te registreren en te controleren.

Budlr.: Een platform dat inzicht geeft in het huishoudbudget en organisaties helpt hun cliënten op financieel gebied te adviseren.

Dyme: Een oplossing voor het beheren van abonnementen en waardoor kosten worden bespaard.

SafeNed: Een digitale oplossing die organisaties in staat stelt om klanten snel te identificeren om fraude te voorkomen.

De Accenture Innovation Awards 2018 vinden plaats op vrijdag 2 november 2018 in DeFabrique in Utrecht.

Gerelateerde artikelen