Regieorgaan SIA publiceert vierde openstelling RAAK Top-up regeling

Het Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA (Regieorgaan SIA) heeft de vierde openstelling in het kader van de Top-up regeling gepubliceerd. In totaal is er voor deze ronde een bedrag van € 250.000 beschikbaar.

De Top-up regeling richt zich op het stimuleren van doorwerking van afgerond RAAK-onderzoek richting het onderwijs, onderzoek en/of de beroepspraktijk. Onder doorwerking wordt verstaan: het proces waardoor de opbrengst van het praktijkgerichte onderzoek (het geheel aan kennis, ervaringen, vaardigheden, netwerken, concrete producten et cetera) voortvloeit naar, en een plek krijgt in het onderwijs, het onderzoek en de praktijk of maatschappij.

De regeling staat open voor afgesloten RAAK-projecten met een goedgekeurde eindrapportage, die nog niet eerder in aanmerking zijn gekomen voor de Top-up regeling of voor de eerdere doorwerkingsregeling van Regieorgaan SIA 'Netwerken voor groei'. Het bestuur van Regieorgaan SIA stelt de lijst met geselecteerde projecten vast. De projectleider van een geselecteerd project wordt door Regieorgaan SIA uitgenodigd om namens de penvoerder van het bij het RAAK-project betrokken consortium een voorstel in het kader van Top-up in te dienen.

Per project kan maximaal € 10.000 worden aangevraagd. Cofinanciering is mogelijk maar niet vereist. Aanvragen kunnen tot en met 7 november 2017 (14.00 uur) worden ingediend via het elektronisch aanvraagsysteem Isaac van NWO.

 

(Door: Vindsubsidies)

Gerelateerde artikelen