PwC Australia komt met holistische cloud-oplossing

PwC Next biedt zakelijke klanten een compleet modulair cloud-based business information systeem.
PwC’s Next is een open platform, waarop meerdere accounting tools volledig geïntegreerd werken, zodat de gebruiker via door zelf gedefinieerde dashboards een holistische blik op het reilen en zeilen van de onderneming gegund wordt, inclusief de business trends. En allemaal real-time.. 
 
Met het Next-systeem kunnen PwC’s klanten ( in Australië en Nieuw Zeeland) net als de grote ondernemingen optimaal profiteren van de nieuwste technologie, om beter gefundeerde beslissingen te nemen. Het open platform werd ontwikkeld door startup Maestrano en is in staat een groot aantal toepassingen en systemen te integreren, bijvoorbeeld Xero, MYOB, Spotlight Reporting, Shoeboxed Australia, Ento, ezyCollect, NowInfinity, IODM and CrunchBoards. Natuurlijk geldt dat ook voor PwC’s eigen tools, zoals Nifty R&D, Air Tax, Vibe en Comply First Time.
 
Daarnaast werkt PwC samen met een groot aantal andere fintech-startups in Australië en Nieuw Zeeland om een zo breed mogelijk aanbod aan tools en oplossingen te kunnen bieden. “Met dit open cloud platform kunnen wij  steeds meer ‘best of breed’ technologieën aan onze klanten bieden – zij kunnen uit een breed aanbod van tools en oplossingen precies die kiezen, die bij hun branche en omvang passen!”
 
PwC’s Next is geheel naar wens te customizen, met dashboards die via een single sign-on procedure  ‘live’ toegang geven tot alle systemen en hun real-time gegevens, geaggregeerd uit grootboek, accounts payable en receivable, compliance-bewaking, HRM en CRM enzovoorts. 
 
Gerelateerde artikelen