Moore MKW benoemt driekoppige raad van commissarissen 

John van der Starre, Floor Verhaaf en Sergej Berendsen zijn de toezichthouders.

Moore MKW heeft zijn Raad van Commissarissen (RvC) benoemd. Dinsdag zijn John van der Starre, Floor Verhaaf en Sergej Berendsen als leden aangesteld. Van der Starre, met uitgebreide ervaring als toezichthouder, zal de rol van voorzitter op zich nemen. 

Volgens Eric Hutten, bestuursvoorzitter van Moore MKW, is de benoeming van een nieuwe RvC een belangrijke stap in de strategische koers van het bedrijf. De expertises van de leden zijn gekozen om een mix van vaardigheden en ervaring binnen de RvC te waarborgen. 

John van der Starre is oprichter van 3D Governance. Hij heeft brede ervaring als bestuurder en toezichthouder in diverse sectoren. Als voormalig openbaar accountant, onder meer als auditpartner bij PwC, kent hij de accountancypraktijk. Hij heeft zich later gespecialiseerd in corporate governance. 

Van der Starre: “Onze rol binnen de RvC omvat zowel adviseren als toezicht houden, met de nadruk op het ondersteunen en waarborgen van goed bestuur en effectieve risicobeheersing. Dit doen wij in lijn met het strategisch plan van Moore MKW. 

(tekst loopt door onder het blok)

Als toonaangevende bron voor accountantnieuws, strategieën en inzichten in finance en accountancy, helpt accountantweek.nl accountants, controllers en hoger financieel management om voorop te blijven lopen. Schrijf u daarom nu in voor de heldere, korte en makkelijk leesbare nieuwsbrief van Accountantweek voor een overzicht van al het relevante nieuws, alle unieke en inspirerende (netwerk)evenementen en belangrijkste meningen of volg ons op Linkedin.

Floor Verhaaf is HR Manager bij Star-shl en strategisch partner HR Development bij het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit. Daarnaast is zij eigenaar van adviesbureau Oerdwister. Ze brengt niet alleen haar visie op HR, maar ook kennis over vitale en gezonde organisaties naar de RvC.

Sergej Berendsen is bijna vijf jaar Chief Executive Officer (CEO) bij IDC Metri, onderdeel van IDC, een wereldwijde speler op het gebied van market intelligence, adviesdiensten en ICT-oplossingen. Hij is ervaren op het vlak van verandermanagement binnen de IT- en financiële sector. Zijn strategisch en tactisch denkvermogen en aandacht voor menselijke verbinding zijn een welkome aanvulling in de RvC. 

Gerelateerde artikelen