Mark de Lat nieuwe partner Eshuis Accountants en Adviseurs

Om aan de uitbouw van de adviespraktijk vorm te geven, is Mark de Lat als partner en directeur advies toegetreden tot Eshuis Accountants en Adviseurs. Eshuis heeft vestigingen in Almelo, Enschede en Hengelo. Naast het uitbouwen van de adviesportefeuille wordt De Lat verantwoordelijk voor de thema’s innovatie en business development binnen de directie van Eshuis.

Met de benoeming van De Lat gaat bij Eshuis een ‘vreemde eend’ aan de slag in die zin dat De Lat van huis uit geen accountant is. De Lat brengt een ruime ervaring in als organisatieadviseur. Deze rol heeft hij vervult bij KPMG Consulting in de periode van 1999 tot 2011 en tot voor kort in de rol van Directeur Consultancy bij Randstad Nederland (2011-2015).

Bestuursvoorzitter Michel Schaepers: ‘Het is onze ambitie om uit te groeien tot een toonaangevend middelgroot accountants- en advieskantoor om daarmee klanten te bedienen in Oost Nederland. Daartoe willen we onze personele bezetting de komende jaren laten groeien van 140 naar 200 medewerkers met meer focus op klantgericht advies en specialisatie op veel gevraagde thema’s.’ ‘Deze ambitie vraagt van ons een scherp oog en luisterend oor voor innovatie en marktontwikkelingen’, zo vult collega-bestuurder Michel Roelofs aan. ‘Met de komst van Mark geven we voortvarend invulling aan onze visie op de toekomst.’

Gerelateerde artikelen