Maddy Scheepers Flynths nieuwe adviesdirecteur

Maddy Scheepers is per 1 december aan de slag gegaan als Directeur Advies bij Flynth adviseurs en accountants. Zij gaat de verschillende adviesgroepen uitbouwen binnen het accountantskantoor. 

Naast de accountancy spelen audit en advies een steeds belangrijker rol in de visie en strategie van Flynth. Begin 2021 gaf Flynth daar verder vorm aan met de overname van adviesbureau Bosch & van Rijn. 

“Integraal advies vergroot de meerwaarde voor de ondernemer”, aldus Maddy Scheepers. “Als een bedrijf bijvoorbeeld wil investeren in duurzaamheid, is het slim om ook een financiële analyse te doen en te kijken welke subsidies daarbij passen.”

Bovendien werken we aan verdere digitalisering. Die geeft de klant meer inzicht om te sturen, maar helpt ons ook om ontwikkelingen bij de klant eerder te signaleren en daar pro-actief op te adviseren.” 

Maddy Scheepers is afkomstig van VvAA, een vereniging die van oorsprong zelfstandige zorgverleners organiseerde. De dienstverlening is echter uitgebreid naar andere diensten, waaronder belastingadvies. 

Scheepers ontwikkelde zich binnen VvAA van een belastingadviseur met eigen klanten tot vestigingsmanager in Maastricht en uiteindelijk tot directeur van advieskantoren. 

Gerelateerde artikelen