Louis van Gaal is het nieuwe gezicht van Crowe Foederer

Louis: 'Als er één bedrijf eerlijk en duidelijk moet zijn, dan is het wel een accountantsorganisatie'

De voormalige voetbaltrainer Louis van Gaal is het boegbeeld van de nieuwe arbeidsmarktcampagne van Crowe Foederer. Het accountants- annex advieskantoor ziet in hem de verpersoonlijking van een eigen wijze van werken. Crowe Foederer spreekt over de ‘à la Louis’ campagne

 “Ik ben zeer vereerd dat ik het gezicht mag zijn van een accountancybedrijf, want als er één bedrijf eerlijk en duidelijk moet zijn, dan is het wel een accountantsorganisatie”, aldus Louis van Gaal zelf.

De voormalige voetbaltrainer is gevraagd om als boegbeeld en naamgever te fungeren omdat verder groeien in aantal medewerkers een speerpunt blijft van Crowe Foederer. Dit om aan de toenemende kwaliteitseisen, en vooral de toenemende vraag naar diensten, te kunnen blijven voldoen, adus een verklaring van het kantoor. 

Johan Daams, CEO van Crowe Foederer, licht toe: “We zijn erg blij met de komst van Louis. Onze groei leidt tot succes, maar succesvol blijven vereist verdere groei. We willen onze landelijke naamsbekendheid richting klanten en vooral de arbeidsmarkt verder vergroten. Op een manier die bij ons past: met vakkennis, no-nonsense, recht door zee, respect, aandacht voor het individu, het team en oog voor maatschappelijke verantwoordelijkheid.”

“Louis van Gaal is de verpersoonlijking van onze eigen wijze van werken. Dat maakt Van Gaal de magneet van onze campagne om ons doel te bereiken”, duidt Johan Daams. “Het streven is bovendien om de persoonlijke aanpak die Crowe kenmerkt te laten zien. Daarvoor komen in de campagne collega’s aan het woord over de eigen en persoonlijke manier waar op ze hun werk uitvoeren en naar het vak kijken.”

Authentiek zijn en blijven is de kracht van zowel Crowe Foederer als Louis van Gaal, stelt de organisatie. “Naast groei en ambities komen in de campagne leiderschap, talentontwikkeling, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid aan bod. Allemaal kwalificaties waaraan de buitenwereld Louis van Gaal en waarin hij zichzelf herkent. Normen en waarden, structuur, organisatie, individu, persoonlijkheid, grenzen en vrijheid zijn verder belangrijke elementen van zijn (voetbal)filosofie die ‘de totale mens’ omvat.”

 

Gerelateerde artikelen