KPMG in zee met alternatieve financier

KPMG heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met peer-to-peer geldverschaffer MarketInvoice, geheel passend bij de MKB-aspiraties van de organisatie.
Recent onderzoek van KPMG concludeerde, dat de grote banken de komende vijf jaar  ca 10% van hun markt kwijt zullen raken aan alternatieve financiële dienstverleners.
 
De nieuwe alliantie zal klanten van KPMG’s Small Business Accounting Service directe toegang verlenen tot de diensten van Marketinvoice vanuit hun accounting software, inclusief een regio-gebonden informatiekanaal met nieuwtjes, webinars, e-books en online opleidingen voor eigenaren van kleine bedrijven. 
 
MarketInvoice CEO Anil Stocker zegt dat “The world of finance is changing; fintech-bedrijven als het onze bieden het bedrijfsleven nieuwe kanalen om snel, simpel en transparant aan financiering te komen, direct vanuit hun eigen boekhouding.”
KPMG investeerde vorig najaar rond de 60 miljoen euro in nieuwe diensten, speciaal gericht op het MKB. De nieuwe trend is bij alle Big4 merkbaar en werd ontvangen met de nodige scepsis, of de kantoren in staat zullen zijn te concurreren met de prijs en het serviceniveau van de kleine kantoren die vanouds deze markt bedienen. 
Gerelateerde artikelen