Ivan Maes en Roy Verbroekken in directie van Bol Adviseurs

Ivan Maes RA en Roy Verbroekken MSc RA zijn per 1 januari 2016 toegetreden tot de directie van Bol Adviseurs als partners/aandeelhouders.

Drs. Ivan Maes RA

Ivan Maes (40) studeerde Business & Economics aan de Universiteit van Maastricht waar hij als docent nog altijd aan verbonden is. Hij startte zijn loopbaan in 1998 bij EY. In 2008 stapte hij als accountant over naar Bol. Bij Bol bouwde Maes zijn expertise in (internationale) assurance- en advieswerkzaamheden verder uit. Sinds 2014 is hij verantwoordelijk voor de aansturing van de assurance-praktijk.

Daarnaast gaat Maes als partner bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de internationale afdeling van Bol. Daartoe zal hij onder meer actief zijn binnen het internationaal samenwerkingsverband The Leading Edge Alliance.

Roy Verbroekken MSc RA

Roy Verbroekken (37) studeerde Hotelmanagement aan de Vakschool Wageningen en Bedrijfseconomie aan de HAN. In 2003 startte hij als assistent accountant bij Bol. Daarna heeft hij zich aan de Business Universiteit Nyenrode gespecialiseerd tot registeraccountant. Binnen Bol is hij al jaren verantwoordelijk voor research & development en ICT. Hij is één van de grondleggers van Wyzr, het nieuwe label van Bol dat zich richt op de uitdagingen van de onderneming én de ondernemer.

Als partner gaat Verbroekken zich richten op de verdere ontwikkelingen van Wyzr en het aansturen van het team dat zich bezighoudt met de innovatieve diensten die hieronder vallen.

Gerelateerde artikelen