Intermediairdagen: Belastingdienst deelt actualiteiten met fiscaal dienstverleners

De Intermediairdagen van de Belastingdienst zijn gestart. Tijdens het evenement wordt o.a. het Belastingplan 2021 toegelicht. 

Om fiscaal dienstverleners te helpen up-to-date te blijven van ontwikkelingen binnen hun vakgebied, organiseert de Belastingdienst de Intermediairdagen. Tijdens het evenement geeft de Belastingdienst inzicht in de belangrijkste veranderingen in het Belastingplan 2021. Zo zijn fiscaal dienstverleners op tijd op de hoogte van veranderingen die vanaf 1 januari 2021 gelden. De Belastingdienst staat tijdens de Intermediairdagen ook stil bij een aantal andere actuele ontwikkelingen die de Belastingdienst en fiscaal dienstverleners in het dagelijks werk raken, zoals de coronacrisis.

Over allerhande thema’s praat de Belastingdienst fiscaal dienstverleners bij. In totaal zijn er 14 verschillende kennissessies, van inkomstenbelasting en loonheffingen tot aanstaande veranderingen op btw- en douanegebied. Ook kunnen fiscaal dienstverleners rechtstreeks vragen stellen aan de sprekers. Op de Informatiemarkt staan diverse stands met specialisten van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties. Hier kunnen fiscaal dienstverleners met de Belastingdienst in gesprek over uiteenlopende fiscale onderwerpen, bijvoorbeeld invordering, erfbelasting of btw.

De 5 virtuele Intermediairdagen vinden plaats van 7 tot en met 11 december. Alle kennissessies zijn terug te zien op www.intermediairdagen.nl, ook na afloop van het evenement.

Gerelateerde artikelen