Het gaat om de knikkers

De verwachting die een MKB’er vandaag de dag van zijn accountant heeft is een bekend onderwerp van gesprek. ‘Mijn accountant dient een rol aan te nemen als administratief ontzorger, branche-kenner, sparringpartner en strategisch adviseur.‘ Deze wens is bij iedereen bekend, maar veel kantoren geven aan niet in staat te zijn deze rol te bieden. Een veelvoorkomend probleem is een gebrek aan de juiste tooling of een aanbod van tools die niet voldoet aan de wensen van kantoor of cliënt. Nu rijst vanzelfsprekend de vraag, hoe lost u dit op?

Tijdens de Visma Accountancydag op woensdag 18 mei a.s. presenteert Blueconnected zich als branchepartner voor administratie en accountancykantoren, die gebruik maken van AccountView van Visma Software. Als Accountview-kantoor bent u op zoek zijn naar applicaties en diensten die mogelijkheden bieden om online samen te werken met de cliënt. In plaats van een lang traject in te gaan bij het vervangen van de bestaande backoffice door nieuwe systemen, ziet Blueconnected juist mogelijkheden om diensten rond AccountView in te zetten. Hierdoor kunt u de vertrouwde, bestaande backoffice blijven gebruiken en cliënten bedienen met online oplossingen zonder extra investeringen. Buiten het feit dat deze diensten uw dienstverlening een boost geven, bespaart dit een hoop tijd en geld.

Harry Marissen, van Harrier Accountancy en Advies, zal tijdens de Visma Accountancydag uiteenzetten hoe zijn kantoor profiteert van de tools en diensten van Blueconnected. Zo is zijn kantoor bijvoorbeeld in staat de cliënt met vertrouwde processen en tools eenvoudig te voorzien van SBR rapportages. Middels online oplossingen worden cliënten betrokken in hun administratie en zijn in staat online stukken te accorderen en te deponeren bij de uitvragende partijen. Daarnaast kunnen via het online dossier stukken aangeleverd worden. Met de sparring- en adviesfunctie kan, samen met de klant, direct informatie uit de administratie getoond worden en omgezet worden in prognoses, dashboards en analyse. Via deze online functie kunnen cliënt en accountant snel en concreet met elkaar communiceren over ontwikkelingen en afwijkingen.

Naast online oplossingen, biedt Blueconnected ook Consultancy en Trainingen aan. Door samen met het kantoor te sparren over het inzetten van de juiste diensten en de bestaande processen binnen het kantoor zo efficiënt mogelijk te laten functioneren, hoeven medewerkers niet opnieuw opgeleid te worden en bespaart u als kantoor hoge kosten! Daarnaast bent u dankzij de trainingen in staat de cliënt het maximaal haalbare resultaat te laten ervaren.

Wilt u meer weten over het succes dat Harrier Accountancy en Advies heeft behaald met de oplossingen van Blueconnected? U kunt zich nog inschrijven voor de Visma Accountancydag op woensdag 18 mei a.s. om deze inspiratiesessie bij te wonen. Voor meer informatie over de diensten en oplossingen van Blueconnected kunt u ook kijken op de website http://www.blueconnected.nl/.

Gerelateerde artikelen