Genomineerden Exact Cloud Award 2019 bekend

Uit een recordaantal van tachtig deelnemers heeft de jury de tien kantoren geselecteerd die kans maken op de Exact Cloud Award 2019.

De Exact Cloud Award is de verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met klanten naar grote hoogte stuwen. Deze zevende editie heeft een recordaantal aanmeldingen opgeleverd: bijna 900 ondernemers nomineerden hun accountants- of administratiekantoor; tachtig kantoren schreven zich in.

In 2018 waren de winnaars:
SFAA: 'Bedrijfskundige vraagstukken vinden wij het leukst' (winnaar Cloud Award 2018)
Joinson&Spice: 'Wat wij vragen van onze mensen is pittig' (Cloud Award voor Innovatie)
GetMonkeys: Voorsorteren op toekomst accountancy met CFO-services (Cloud Award voor Samenwerking)

De tien genomineerde accountants- en administratiekantoren van 2019 zijn: 
Accountant Vast
DVG Groep
MijnKennis
RSW Accountants + Adviseurs
Den Hartog & Hoogveld
Benefina
deFinanseurs
Roel Hermans Administratiekantoor
Van de Kamp & Van Gelder 
Verdoorn Adviesgroep.

De jury van goed ingevoerde kenners van de accountancywereld had nog nooit zo’n breed deelnemersveld om uit te selecteren. Dat zorgde voor de meest kritische beoordeling uit de geschiedenis van de Cloud Award-verkiezing. Alle deelnemers zijn beoordeeld op hun innovatieve werkwijze, de samenwerking met klanten en de manier waarop deze processen geborgd zijn binnen de organisatie. De tien geselecteerde kantoren zijn nog in de race voor vier awards:

De innovatieaward is voor het meest innovatieve en technologisch geavanceerde kantoor; 

De samenwerkingsaward is voor het kantoor dat klantvriendelijkheid, service en proactief – advies het beste onder de knie heeft; 

De nieuwe crowd award is de publieksprijs voor het kantoor dat de meeste stemmen vergaart tijdens de wervingscampagne richting de finale; 

De Cloud Award is de hoofdprijs voor het kantoor dat over de hele linie het beste presteert op innovatie en samenwerking, en daarmee een voorbeeld is voor de hele sector.

Juryvoorzitter Martin van Vliet: ‘Het niveau van de alle inzenders is door de jaren heen enorm gestegen. Zaken die een paar jaar geleden nog gegarandeerd een topnotering opleverden zijn inmiddels gemeengoed: denk bijvoorbeeld aan online samenwerken met klanten en advisering over brancheontwikkelingen. Om binnen in zo’n groot en breed deelnemersveld in de top-10 te komen, is echt een grote prestatie. Als jury zijn we zeer onder de indruk van alle tien genomineerden.”

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Exact Accountancydag op 26 juni. Meer informatie: www.cloudaward.nl

Gerelateerde artikelen