De Hooge Waerder neemt Spaarne Accountants over

Na de fusie gaat de combinatie verder als De Hooge Waerder.

De Hooge Waerder Accountants-Belastingadviseurs-Juristen en Spaarne Accountants & Belastingadviseurs gaan met ingang van volgend jaar fuseren. De beide accountantsorganisaties hebben daartoe een intentieovereenkomst getekend. 

Na de fusie ontstaat een organisatie met een omzet van circa 21 miljoen euro en ruim 190 medewerkers, verdeeld over vijf vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Beverwijk, Haarlem en Heerhugowaard.

De voorwaarden voor de eenwording worden de komende maanden besproken. De fusiecombinatie zal vanaf dat moment verder gaan onder de naam van De Hooge Waerder.

Volgens een verklaring van de beide organisaties is de deal bedoeld om klanten van Spaarne toegang te bieden tot de uitgebreide dienstverlening van De Hooge Waerder. Die laatste versterkt haar positie in Haarlem. De Hooge Waerder is actief in Noord-Holland, terwijl Spaarne Accountants & Adviseurs sterk is in thuisbasis Haarlem. Door de fusie wordt de marktpositie van DeHooge Waerder met name in Haarlem versterkt. 

Daarnaast zijn beide partijen ervan overtuigd dat het bundelen van de krachten de controlepraktijk zal versterken, waarmee ze de kansen in dit marktsegment beter kunnen benutten.
 

Gerelateerde artikelen