Caseware staat voor Integrated accounting

Accountancy Expo-exposant Caseware stelt zich voor.

Integrated accounting is inmiddels geen nieuwe term meer. Het komt steeds vaker voorbij en tegenwoordig wordt het ook steeds meer ingezet door accountantskantoren. Integrated accounting is een allesomvattend proces waarin je al je werkzaamheden op een efficiënte manier kunt uitvoeren. 

De apps van Caseware bevinden zich in de cloud, waardoor je overal kunt werken en op ieder device. Je hoeft daarnaast geen dure server meer te onderhouden en je hebt altijd de laatste versie van de software. 

In onze totaalpropositie vind je alle onderdelen die je nodig hebt om jouw werk goed te kunnen uitvoeren. Welke apps jij het meeste nodig hebt en het handigst vindt, voeg je samen in jouw persoonlijke succesformule. Caseware Cloud is zo ingericht dat veel processen synchroon lopen. Dit scheelt veel tijd en door de inrichting van de workflows mis je geen enkel onderdeel van het proces. De tijd die je overhoudt, kun je besteden aan wat echt belangrijk is: de klant.

Tijdens de komende editie van Accountancy Expo op 20 juni zoomen de collega’s van Caseware in op de verschillende cloud-based apps. Ontdek jouw succesformule tijdens de Accountancy Expo. Meld je hier gratis aan

[avg-advertorial slug=”laatste-kans-schrijf-je-in-voor-accountancy-expo-op-20-juni-2023″] 
 

Gerelateerde artikelen