Bètaversie NT 11 Belastingdienst, KvK, RJ, IASB en OCW gepubliceerd

In de taxonomie zijn de bètaversies voor de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, Raad voor de Jaarverslaggeving, International Accounting Standards Board (IASB) en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen toegevoegd.

Belastingdienst

De Belastingdienst heeft de bètaversie van de extensie op de NT11_20161207 beschikbaar gesteld ten behoeve van de aangifte erfbelasting en aangifte schenkbelasting. 
 
Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel heeft de bètaversie van de extensie op de NT11_20161214 beschikbaar gesteld ten behoeve van de sectorale rapportages voor het deponeren van jaarverantwoordingen van bijzondere bedrijfssectoren.

Ministerie van OCW

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen heeft de bètaversie binnen de Nederlandse Taxonomie gepubliceerd. De taxonomie omvat de jaarverantwoordingsrapportages op basis van beleidsregels van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. De taxonomie bevat de volgende rapportages: OCW Jaarrekening PO/VO; OCW Jaarrekening MBO; OCW Jaarrekening HBO/WO en OCW WNT Rapportage.

De NT11_20170301.b is hier te vinden. Samen met de extensies en de taxonomie staat daar ook aanvullende documentatie, zoals de voorbeeld instances, releasenotes en Belastingdienst Business Rules.

 

(SBR Programma)

Gerelateerde artikelen