Bart Braspenning partner bij Van Boekel accountants en adviseurs

Van Boekel accountants en adviseurs uit Tilburg heeft Bart Braspenning (42) per 1 januari 2016 benoemd tot partner. De maatschap bestaat met de komst van Braspenning uit vijf partners en circa 55 medewerkers.

In 2015 stapte Braspenning met ruim 20 jaar ervaring in de accountancy van een Big Four kantoor over naar Van Boekel accountants en adviseurs. Als accountant heeft hij in de afgelopen jaren vele ondernemers en ondernemingen geadviseerd en bijgestaan. Zijn ervaring loopt uiteen van eenmanszaken tot dochterondernemingen van beursgenoteerde bedrijven, maar nagenoeg altijd met een mkb-profiel.

Linda van Hoof, partner van Van Boekel accountants en adviseurs, over de toetreding van Braspenning: "De toetreding van Bart als partner is voor de groei en ontwikkeling van ons kantoor van grote waarde. Een accountant met een voorliefde voor en uitgebreide ervaring in de mkb-praktijk. Bovendien vergroten en versterken wij met zijn komst ons netwerk in de regio Waalwijk en de verdere Langstraat. Bart beschikt daarnaast over een juiste mix van eigenschappen die kenmerkend zijn voor onze manier van zaken doen. Wij zijn weer gegroeid door zijn toetreding."

Van Boekel accountants en adviseurs bestaat 70 jaar en is met name gericht op het midden- en kleinbedrijf. De kernactiviteiten zijn accountancy, belastingadvies, fusie- en overnamebegeleiding, HRM en salarisadministratie.

Gerelateerde artikelen