Baker Tilly International boekt recordomzet van 5,2 miljard

De accountancy droeg met tien procent groei het minst bij aan de totale groei.

Baker Tilly International heeft vorig jaar de recordomzet geboekt van 5,2 miljard dollar. Dat is een stijging van elf procent ten opzichte van 2022. Baker Tilly zelf noemt dit de beloning voor het groeipad dat in 2020 is ingezet. Het accountantsnetwerk is sindsdien gegroeid met dertig procent.

Francesca Lagerberg, CEO van Baker Tilly International, geeft de eigen organisatie een schouderklopje voor de grote groei bij een beperkte toename van het totale personeelsbestand, dat nu 43.000 mensen bedraagt. “En dat in zo’n volatiele markt, wat een ongelooflijke prestatie.” Het resultaat kwam voor een groot deel tot stand via organische groei.

Vooral in Europa groeide Baker Tilly hard met zeventien procent. In de VS was de groei elf procent. In een persverklaring noemt Baker Tilly Nederland als een van de landen waar de organisatie sterk is gegroeid. De juridische dienstverlening, de kleinste tak binnen Baker Tilly, maakte de sterkste groei door met 16 procent en de accountancy de minste groei met tien procent.

Gerelateerde artikelen