Arno van der Heijden nieuwe CEO Baker Tilly Berk

Arno van der Heijden is met ingang van 1 juli 2015 de nieuwe bestuursvoorzitter van Baker Tilly Berk. Hij volgt Ted Verkade op, die zich gaat voorbereiden op zijn nieuwe rol als CEO van Baker Tilly International. Arno van der Heijden (53) is sinds 2002 als partner registeraccountant verbonden aan de vestiging ’s-Hertogenbosch en was de afgelopen jaren als voorzitter actief in de Raad van Commissarissen en Commissie Publiek Belang van Baker Tilly Berk.

Het bestuur van Baker Tilly Berk bestaat per 1 juli 2015 uit Arno van der Heijden (voorzitter), Ronald Hoeksel en Rob Loves. Vanuit zijn rol als voorzitter van de RvC is Arno van der Heijden al enige tijd nauw betrokken bij de strategische ontwikkeling van de organisatie. Zoals elk kantoor in deze sector is het van belang snel en accuraat in te spelen op de ontwikkelingen in de branche.

Arno van der Heijden: ‘Het roer gaat zeker niet om, maar nu is de tijd om gas te geven op onze strategische keuzes. Belangrijk hierin is een verdere aanscherping van ons dienstenaanbod en de competenties van onze mensen.’ Met Arno van der Heijden kiest Baker Tilly Berk voor een ervaren bestuurder met jarenlange ervaring, ook in het bedrijfsleven.

Registeraccountant Arno van der Heijden begon zijn loopbaan bij Ernst & Young in Eindhoven. Na 10 jaar maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven en werd hij CFO bij Beter Bed Holding. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor hun beursgang in 1996. In 2002 keerde hij terug naar de accountancybranche om bij Baker Tilly Berk aan de slag te gaan als partner op de vestiging ’s-Hertogenbosch.

Naast het bedienen van zijn nationale én internationale klantenportefeuille was Arno al een aantal jaren lid én voorzitter van de Raad van Commissarissen van Baker Tilly Berk. Vanuit die rol en als voorzitter van de Commissie Publiek Belang is hij ook actief betrokken bij de borging van de kwaliteit en de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Baker Tilly Berk als accountantsorganisatie.

Gerelateerde artikelen