Willem Bourgonje RA treedt terug als aandeelhouder van Joanknecht & Van Zelst

Vooruitlopend op zijn 60e verjaardag in januari 2018, treedt Willem Bourgonje aan het einde van 2017 terug als aandeelhouder van Joanknecht & Van Zelst. Bourgonje blijft bij het Eindhovense accountants- en belastingkantoor werkzaam voor een aantal cliënten in de rol van adviseur.

Willem Bourgonje is partner en registeraccountant en werkt vanaf 1984 bij Joanknecht & Van Zelst. In deze periode van ruim dertig jaar heeft hij naast zijn werkzaamheden voor cliënten diverse bestuurlijke functies vervuld binnen Joanknecht & Van Zelst, waaronder het directievoorzitterschap van 1999 tot 2015. Bourgonje adviseert ondernemingen en ondernemers over strategie, organisatie-inrichting, juridische structurering en de financiële (privé)structuren.

“Voor een aantal van onze cliënten blijft Willem deze rol als adviseur ook na januari 2018 vervullen. Daarnaast zal hij in de toekomst op persoonlijke titel commissariaten en  mogelijke andere bestuurlijke /toezichthoudende activiteiten op zich nemen,” aldus Joanknecht & Van Zelst.