Visser & Visser viert dertigjarig jubileum

Accountantskantoor Visser & Visser heeft onlangs zijn dertigjarige jubileum gevierd. Een van de sprekers was generaal Peter van Uhm.

Het decor van het jubileum was het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Op de gastenlijst stonden klanten, relaties en medewerkers van Visser & Visser.

Flink gegroeid

In dertig jaar tijd is het kantoor flink gegroeid. Wat ooit een tweemans accountantskantoor was, groeide naar een organisatie met veertien partners, ruim driehonderd collega’s, twaalf vestigingen en verschillende diensten en specialismen, nationaal en internationaal.

Daarnaast zijn er businessunits ontstaan, die onder hun eigen naam opereren: Growteq, Arpentus en SQALE. “Met elkaar bouwen we al dertig jaar aan relaties, mensen, klanten, organisaties en kwaliteit. Bouwen zit ons in het bloed”, aldus medeoprichter en partner Ger Visser.

Wees dapper

Generaal Peter van Uhm inspireerde de gasten met zijn persoonlijke verhaal en stip op de horizon. Hij sprak over leiderschap, vertrouwen, verbinding en kansen pakken.

“Het gaat er niet om hoe je valt, het gaat erom hoe je weer opstaat. Als je wilt overleven, moet je iets doen. Iets doen vergt lef, maar alles is beter dan niets doen. Dus wees dapper, juist als het tegenzit wordt vertrouwen gebouwd”, gaf hij de bezoekers mee.

Lees ook het interview van AccountantWeek met medeoprichter Steef Visser van Visser & Visser.

Bron: Visser & Visser

Gerelateerde artikelen