Visser & Visser Prinsjesdagontbijten druk bezocht

Tijdens traditionele Prinsjesdagontbijten van Visser & Visser zijn ondernemers bijgepraat over de belangrijkste regelingen van de Miljoenennota. De bijeenkomsten vonden afgelopen week plaats op zeven locaties in het land. Naast de presentaties was er voor de aanwezigen gelegenheid om elkaar te spreken tijdens een compleet verzorgd ontbijt. In totaal bezochten 750 relaties de bijeenkomsten.

Tijdens de ontbijtbijeenkomsten legden Chris Dijkstra (belastingadviseur, partner Visser & Visser en tevens docent aan de Radboud Universiteit in Nijmegen) en Harold van den Berge (belastingadviseur en partner Visser & Visser), de gevolgen van de nieuwe belastingmaatregelen op een praktische manier uit. Dit deden zij aan de hand van voorbeelden en anekdotes.

De gastsprekers tijdens de prinsjesdagontbijten waren: Elbert Dijkgraaf (Tweede Kamerlid SGP), Matthijs Zeelenberg (Architect, Zeelenberg Architectuur), Dominic Schrijer (Burgemeester Zwijndrecht), Govert Veldhuijzen (Waarnemend burgemeester Gorinchem) en Derk Alssema (wethouder Goes). 

Gerelateerde artikelen