Unit4 integreert communicatieplatform Slack in ERP-systeem Business World

Unit4 heeft het zakelijke communicatieplatform Slack geïntegreerd in Unit4 Business World. De communicatiestroom tussen teamleden van een project verloopt hiermee georganiseerd via diverse kanalen en wordt automatisch opgeslagen in het ERP-systeem. Daardoor is een efficiencyslag te behalen en gaat er minder kennis verloren.

Slack is een communicatieplatform dat de interne communicatie eenvoudiger en overzichtelijker maakt. De software integreert communicatiestromen via verschillende communicatiemiddelen als e-mail, sms en sociale media.

Door de integratie in Unit4 Business World komen alle communicatiestromen over projecten centraal binnen, waardoor medewerkers binnen projectteams niet meer met elkaar afzonderlijk hoeven te e-mailen. Teams kunnen binnen een paar seconden gesprekken starten en organiseren in diverse kanalen met betrekking tot bijvoorbeeld een specifiek project, onderwerp, team of klant. Dit verhoogt de productiviteit en efficiëntie. Wat bij het ene project is besproken, kan bij een ander project ook weer van toegevoegde waarde zijn.

Deze integratie past in de visie van Unit4 op zelfsturende ERP. Applicaties leren van het gedrag van de gebruiker en leveren zakelijke inzichten. Hierdoor kunnen teams beter samenwerken en sneller reageren op kansen om zo de concurrentie een stap voor te blijven.

Gerelateerde artikelen