Unieke sessie DOCCO over positie Visma in accountancyland

Op woensdag 6 februari is Richard Scheper (Visma) te gast op de IT-Flexdag van DOCCO. Deze dag is gratis bij te wonen door IT-coördinatoren van accountantspraktijken.

Zowel DOCCO als Visma zullen aanwezig zijn als partner op Accountancy Expo 2019

Op 20 december jl. maakte Visma bekend EBPI over te nemen, na eerdere overnames van PinkWeb, Raet, Proactive en Davilex Software. Het Noorse bedrijf is actief aan de slag om de aanwezigheid op de Nederlandse markt te versterken. Maar wat is nu de visie en ambitie van Visma? Wordt Visma de allergrootste en belangrijkste leverancier in accountancy? Wat betekent dit voor de markt en accountantskantoren anno 2019 en verder…

Richard Scheper, onder andere commercieel directeur MKB bij Visma Software, zal tekst en uitleg geven op de eerste IT-Flexdag van DOCCO in 2019 op 6 februari a.s.. Hij zal bij de lunch een korte introductie geven over de ontwikkelingen en je kunt hem al je prangende vragen stellen. Daar wil je bij zijn!

Over de IT-flexdag
De IT-Flexdagen zijn in 2018 door DOCCO opgezet en bedoeld om samenwerking tussen IT-coördinatoren van accountantspraktijken te bevorderen. Elke eerste woensdag van de maand komen IT-managers samen op het kantoor van DOCCO om te flexwerken. Tijdens de lunch & learn wordt een kort thema besproken. De deelnemers werken de rest van de dag aan hun eigen projecten.
 
Deelname is gratis, inclusief alle faciliteiten en lunch.

Waarom wil je erbij zijn:
● Leer andere IT-managers kennen en wissel kennis uit
● Werk samen aan onze ‘projecttafels’
● Even uit je comfortzone om tot nieuwe ideeën te komen
● Heerlijk eten & drinken
● Een kort thema/korte pitch om van te leren
● Deelname is gratis!

Werk je als IT-manager of coördinator binnen een accountantskantoor? Dan kun je je nu inschrijven. Er zijn nog vier plaatsen beschikbaar. 

[avg-advertorial slug=”kom-naar-de-accountancy-expo-op-16-juni-2020″] 

Gerelateerde artikelen