SVC Compliance neemt Keurmerk Financiële Dienstverlening over

SVC Compliance in Leusden is de nieuwe eigenaar van het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Onlangs werd overeenstemming bereikt over de overname, zo meldt SVC.

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is een maatstaf voor de kwaliteit van adviseurs en bemiddelaars in de financiële dienstverlening. Het Keurmerk geeft aan dat een financieel dienstverlener aan hoge eisen voldoet. De Keurmerkhouders worden regelmatig door een onafhankelijke instantie gecontroleerd en getoetst.

Kwaliteitslabel

SVC Compliance was aanvankelijk de exclusieve auditpartner van het Keurmerk Financiële Dienstverlening en later een van de geaccrediteerde auditpartijen. Nu SVC Compliance de eigenaar is van het Keurmerk is zij verantwoordelijk voor het vaststellen van het normenkader, het uitvoeren van de audits en het toekennen, verlengen en intrekken van het Keurmerk Certificaat. SVC Compliance wil het Keurmerk doorontwikkelen tot een stevig kwaliteitslabel in de markt van de financiële dienstverlening.

SVC Compliance

SVC Compliance is een van de ondernemingen van SVC, een samenwerkingsverband van praktijkmensen uit de financiële sector. De auditors, adviseurs en accountants binnen SVC werken voor adviseurs, bemiddelaars, gevolmachtigde agenten, serviceproviders en aanbieders. Daarnaast verlenen zij regelmatig diensten aan brancheverenigingen en opleidingsinstituten. SVC Compliance heeft de afgelopen jaren meer dan 1.800 Wft-audits uitgevoerd en is een professionele onafhankelijke auditpartij in de intermediaire financiële dienstverlening.

Gerelateerde artikelen