SRA bouwt in december een feestje voor accountants

De accountantsorganisatie belooft dat het event meer is dan alleen borrelen.

Dit jaar viert SRA haar 35-jarig bestaan. De accountantsorganisatie viert dat met een feestje voor accountants. Zowel leden als relaties zijn van harte uitgenodigd. Het jubileumevenement vindt plaats op dinsdag 10 december 2024 bij het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. De fuif start zodra de ledenvergadering van SRA is afgelopen.

De organisatie wil de doelgroep er graag aan herinneren hoe succesvol zij is uitgegroeid tot een professionele vereniging voor bijna 370 zelfstandige accountantskantoren met ruim 900 vestigingen in Nederland.  De SRA-accountantskantoren bedienen samen meer dan 55 van het MKB, volgens een eigen opgave.

Het is echter niet alleen borrelen geblazen bij de accountants. Tijdens dit Jubileumevenement staat het thema ‘Samen innoveren’ centraal. Gastsprekers Paul Iske en Stine Jensen nemen de genodigden mee in dit thema. Mark Wijsman is de dagvoorzitter.

SRA maakt van de gelegenheid gebruik om de Jan Zweekhorst Award 2024 en het Jubileumboek uit te reiken. Maar, zo belooft SRA, er is ook muziek, een hapje en een drankje.

SRA: resultaten van het kleinbedrijf ingestort

Gerelateerde artikelen