Share Impact Accountants versterkt zich met specialist woningcorporaties

Erik Arxhoek heeft zich aangesloten bij Share Impact Accountants. Met de komst van Arxhoek heeft Share Impact Accountants een specialist in huis voor de woningcorporaties.

Share Impact Accountants noemt deze specialiteit belangrijk aangezien de grotere accountantskantoren zich in snel tempo terugtrekken uit de markt van de kleinere woningcorporaties. Share Impact Accountants, eerder dit jaar gelanceerd door Hugo Hollander, wil zich vooral richten op de sociale huursector. Het accountantskantoor heeft zich inmiddels gepresenteerd bij de Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties (VTW) en is daar op de website nu ook als accountant te vinden.

Verder laat Share Impact Accountants lid geworden te zijn van de internationale koepel van accountants INAA Group, waarbij ook de SRA is aangesloten. INAA staat voor International Association of Independent Accounting firms. Deze internationale organisatie is 25 jaar geleden opgericht voor accountants om grensoverschrijdende opdrachten optimaal te kunnen faciliteren. INAA staat in de top 15 van wereldwijd opererende accountantsorganisaties en de groep is in 50 landen actief. 

Gerelateerde artikelen