Samenwerking Knab Crowdfunding en Symbid

Knab Crowdfunding en Symbid gaan vanaf vandaag een samenwerking aan. De twee crowdfundplatformen richten zich samen op duurzame financieringsvormen voor ondernemers.

Knab Crowdfunding – dat zich richt op financiering via leningen – zal met Symbid samenwerken als klanten eigen vermogen willen financieren. Symbid zal op haar beurt klanten doorverwijzen naar Knab wanneer zij op zoek zijn naar een crowdfundlening.

Volgens Remko Jansen van Knab Crowdfunding is het cruciaal dat een ondernemer op het juiste moment kiest voor de juiste financiering: “Om een bedrijf duurzaam financierbaar te maken voor de toekomst, moeten passende financieringsmiddelen worden ingezet. Bij bedrijven die zich in de ontwikkelfase bevinden, zal de nadruk eerder liggen op financiering via eigen vermogen”. Knab Crowdfunding richt zich enkel op crowdfunding via leningen en kiest ervoor om voor financiering van eigen vermogen samen te werken met een partner. “Symbid zien wij als de specialist op dit gebied”, aldus Remko Jansen.