Samenwerking FSV Corporate Finance en Credion

FSV Corporate Finance is een strategische samenwerking aangegaan met Credion Bommelerwaard met als doel het optimaal gefinancierd krijgen van het mkb met het aantrekken van (alternatieve) financieringsbronnen om hun ondernemersdoelen te bereiken.

‘Binnen het mkb is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen’, aldus Geurt Hogenbirk RV Directeur van FSV. ‘Wij leveren door de samenwerking met Credion een extra toegevoegde waarde voor onze relaties, maar ook voor niet-FSV relaties. Door de onafhankelijke positie van Credion ten opzichte van de financieringsmarkten en de toegang tot de vele alternatieve financieringsproducten die er inmiddels zijn, zijn we verheugd om deze samenwerking aan te kondigen.’

Vanuit het pand in Zaltbommel waar ook FSV is gevestigd, is Angelique Hendriks de drijvende kracht en eigenaar van Credion Bommelerwaard. Hendriks heeft ruim 17 jaar een bancaire functie vervuld waaronder ook in de Bommelerwaard en heeft de nodige ervaring op het gebied van financieringen voor het mkb en grootbedrijf en de agrarische sector.

Gerelateerde artikelen