Samenwerking EY met Declaree

EY is een samenwerking gestart met Declaree. Dankzij Declaree kunnen organisaties de declaraties van hun medewerkers digitaal verwerken: bonnetjes worden via een app gescand en ingediend. Het declaratieproces wordt zo gemakkelijker en efficiënter.

Declaree is in de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld, zodat alle denkbare looncomponenten worden ondersteund en kunnen worden verwerkt, zoals het bijhouden van gereden kilometers, gemaakte overuren of specifieke vergoedingen. Zo kunnen medewerkers die de Declaree App gebruiken álle declaraties onderweg en in het buitenland op hun smartphone bundelen in een digitaal onkostenrapport.

Het contact tussen EY in Declaree kwam dit voorjaar tot stand tijdens een Launchpad Meetup, georganiseerd door EY, The Next Web (TNW) en StartupAmsterdam waar EY partner van is. Tijdens dergelijke Launchpad Meetups komen grote bedrijven en veelbelovende startups bij elkaar. Eén van de pitches was van Declaree. Blijkbaar viel die in goede aarde bij EY, want een samenwerking is het gevolg.

Gerelateerde artikelen