RSM neemt Hoogland B.V. over

RSM verstevigt haar positie in de regio Alkmaar door de overname van activiteiten van accountantskantoor Hoogland B.V.

RSM Netherlands Holding N.V. neemt per 1 maart a.s. de activiteiten van Accountantskantoor Hoogland B.V. uit Alkmaar over. Accountantskantoor Hoogland heeft circa 20 medewerkers, die allen na de overname zullen gaan werken vanuit het RSM-kantoor in Alkmaar. 

Met de overname verstevigt RSM haar positie in de regio Alkmaar en profiteren de cliënten van Hoogland van de aanwezige kennis en samenwerking binnen het zesde wereldwijde netwerk van RSM. 

Rudolf Winkenius, bestuursvoorzitter RSM Netherlands: “Wij zijn blij met de overname van de activiteiten van Hoogland. De persoonlijke en betrokken benadering van cliënten sluiten goed aan bij onze organisatie, daarnaast past deze overname in het realiseren van onze groeidoelstelling.”

“Door de overname door RSM is Hoogland verzekerd van een hoogwaardige dienstverlening voor haar cliënten. In RSM heeft Hoogland een partij gevonden die dezelfde visie heeft als Hoogland en Hoogland in staat stelt versneld stappen te maken in het nastreven van deze visie”, aldus Bas Michielsen, eigenaar van Accountantskantoor Hoogland. “Binnen de samenwerking met RSM en Brouwer & Oudhof behouden de cliënten hun vaste contactpersonen. Zij zullen merken dat het contact niet verandert, maar wel dat de kwaliteit van de dienstverlening verbetert.”

RSM heeft kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Heerlen, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Schiphol, Utrecht en Venlo. Voor grensoverschrijdende dienstverlening in meer dan 120 landen maakt het kantoor gebruik van het RSM-netwerk, bestaande uit meer dan 800 kantoren en 43.000 professionals.

Gerelateerde artikelen