Raad van bestuur Flynth uitgebreid

Katja Hilckmann-Winkel en David Versteeg treden toe tot het bestuur.

Katja Hilckmann-Winkel treedt op 1 oktober toe tot de raad van bestuur van accountantsorganisatie Flynth als chief operations officer (COO) en David Versteeg als chief transformation & information officer (CTIO). Met hun komst dit najaar bestaat de raad van bestuur uit vier leden.

Katja Hilckmann-Winkel (48) gaf vanaf 1999 haar loopbaan vorm bij EY, onder andere als partner in diverse functies binnen de accountancy- en subsidieadviespraktijk. In de afgelopen jaren was zij als partner van de samenstelpraktijk verantwoordelijk voor het toezien op actief klantenbeheer en acquisitie in de regio Brabant.

David Versteeg (54) startte zijn loopbaan in 1994 en heeft sindsdien jarenlange ervaring met het succesvol transformeren van bedrijven, onder andere op het gebied van digitalisering en ICT. Zo was hij in de afgelopen jaren onder meer chief digital officer bij Van Lanschot Kempen en interim director ICT bij FMO.

Voorheen bestond de raad van bestuur van Flynth uit drie leden. In de aankomende tijd wordt binnen Flynth vorm gegeven aan de organisatie van de toekomst, waarin digitalisering en duurzaamheid belangrijke thema’s zijn. Met de huidige samenstelling van de raad van bestuur is er een stabiele basis en veel ervaring op deze thema’s.

De nieuwe samenstelling van de raad van bestuur van Flynth is: Jacques Buith (CEO), Katja Hilckmann-Winkel (COO), Erik Koetje (CFRO) en David Versteeg (CTIO).

Gerelateerde artikelen