Nu ook werkkapitaalkrediet mogelijk bij Qredits

Vanaf vandaag is het mogelijk voor ondernemers om een werkkapitaalkrediet bij Qredits aan te vragen. Het zogenaamde Flexibel krediet van Qredits is er voor bestaande ondernemers die een flexibele financieringsbehoefte hebben.

Met het aanbieden van dit nieuwe product speelt Qredits in op de behoefte van ondernemers in het MKB om naast een vaste lening ook flexibel geld te kunnen opnemen. Het Flexibel krediet is toegankelijk ingericht voor bedrijven. Een ondernemer neemt alleen maar geld op wanneer hij daar behoefte aan heeft. En stort het geld terug wanneer dat voor hem mogelijk is. Kortom, het product speelt in op de flexibele financieringsbehoefte die er in de markt speelt.

Het Flexibel krediet is een extra financieringsproduct dat wordt aangeboden in combinatie met een lening van Qredits. In totaal kan een ondernemer bij Qredits maximaal € 250.000 aan financiering aanvragen in de vorm van een lening en het Flexibel krediet. Het Flexibel krediet is het vierde financiële product wat Qredits op de markt aanbiedt. Zij verstrekt momenteel Microkrediet (tot € 50.000), MKB-krediet (€ 50.000 – € 250.000) en Hypothecair krediet (tot € 250.000).

Gerelateerde artikelen