NBA breidt onderzoek naar it-gebruik uit

De sterke ontwikkeling in IT-oplossingen worden weinig gebruikt door mkb-accountants.

De Kennisgroep Accounttech deed in het voorjaar onderzoek naar het it-gebruik bij mkb-accountants waaruit blijkt dat er nog weinig gebruik gemaakt wordt van nieuwe it-oplossingen. Nu breidt de NBA in samenwerking met NOREA het onderzoek uit naar alle accountants en Register IT-auditors om de ontwikkelingen binnen het beroep op ICT-gebied in kaart te krijgen.

Met de resultaten van het onderzoek willen de beroepsorganisaties inzicht krijgen in het gebruik van ICT-oplossingen en de ontwikkelingen hierin. Met deze inzichten kunnen de beroepsorganisaties onderzoeken op welke punten zij haar leden beter kunnen ondersteunen en voorlichten indien nodig.

De enquête wordt uitgezet onder een deel van de NBA- en NOREA-leden die persoonlijk een uitnodiging hiervoor krijgen en loopt van 15 juli 2019 tot 19 augustus 2019. Mocht u geen persoonlijke uitnodiging hebben gekregen dan kunt u meedoen door onderstaande link te gebruiken.

Wij waarderen het zeer als onze leden bereid zijn deel te nemen aan de enquête om ook in toekomst zo goed mogelijk ondersteuning te kunnen bieden vanuit de NBA.

(bron: ANP)

Gerelateerde artikelen